Qui bono – Blog

Medicina alopata, concerne farma, vaccin, boli cronice, coruptie

AIDS: Cea mai mare mincină mortală din istoria medicinei

Posted by Qui bono pe 6 mai 2010


AIDS: Cea mai mare mincină mortală din istoria medicinei

AIDS nu mai are nici o şansă

AIDS nu mai are nici o şansă

Sursa: ziarul Pravda (Rusia), numărul din 11.12.2009

Omenirea este pusă în faţa unei noi epidemii de gripă porcină. Câţiva ani mai înainte, gripa aviară şi SARS au provocat panică în întreaga lume. AIDS a fost în fruntea listei „sperietorilor“ timp de 30 de ani. Dar unde sunt milioanele de victime provocate de SARS şi gripa aviară. Nemai vorbind de victimele gripei porcine (după opinia de „specialist“ a lui Streinu-Cercel, 2% din populaţia României ar trebui să fie în groapă la ora actuală). Unde este Africa rămasă pustie, fără picior de indigen, ca urmare a epidemiei de HIV?

Gor Shirdel, medic de origine irlandeză care în prezent practică în Kiev, a vindecat doi bolnavi de AIDS. „Nu cred că AIDS este incurabil. Sistemul imunitar deficitar este o problemă care este cunoscută de peste 200 de ani. Şi această problemă poate fi soluţionată! Virusurile găsite în sângele pacienţilor AIDS nu sunt cauza, ci consecinţa bolii, a deficienţei imunitare. Lumea crede că AIDS este incurabil datorită declaraţiilor a doi doctori, Robert Gallo şi Luc Montagnier, care au făcut ca întreaga omenire să creadă de la începutul anilor 80 că AIDS este cauzat de „human immune deficiency virus” (HIV). Iar Montagnier a primit chiar şi pemiul Nobel pentru isprava asta.“ (Între timp ştim că după primirea premiului, premiantul a „înebunit subit“ susţinând în faţa camerelor de luat vederi că AIDS este vindecabil, şi că nu este chiar aşa o mare problemă epidmia asta de HIV.)

Acuma, toţi aceşti geniali doctori nu reuşesc să găsească nicăieri blestematul de virus, aşa că „sendinţa de condamnare la AIDS pe viaţă“ se dă în baza unor teste de sânge (teste anticorpi şi PCR).

Doar că astfel de anticorpi se dezvoltă în serumul sângelui atunci când orice virus sau bacterie pătrunde în organism. Acelaşi lucru se petrece în cazul gripei sau al altor boli. Atunci când găsim în sânge anticorpi, nu înseamnă că în acest sânge vom găsi şi vreun virus! Testele HIV pozitive produc un şoc asupra pacientului echivalent cu o sentinţă de condamnare la moarte, deoarece încă mai persistă părerea eronată că AIDS este incurabil şi că, mai devreme sau mai târziu, boala duce la deces. “Consider că această stare de lucruri este cauzată de politica CDC-ului american (Center for Disease Control and Prevention) al cărui buget anual de combatere a AIDS se ridică la 2 miliarde de dolari.“

„Oricum, există peste 6.000 de medici şi oameni de ştiinţă care şi-au ridicat vocile contra opiniei că AIDS este incurabil. Printre cei mai cunoscuţi sunt Peter Duesberg, PhD, autorul cărţii “Inventing the AIDS Virus”, Kary Mullis, biochimis şi laureat cu premiul Nobel şi Robert Willner, autorul cărţii “Deadly Deception.” În 1993 Willner s-a înţepat în deget cu sânge de la un bolnav HIV şi nu s-a îmbolnăvit. Ela făcut acest lucru pentru a pune capăt celei mai mari „minciuni mortale din istoria medicinei.”

Statistica este mai puternică decât minciuna! Dacă cifele publicate ar fi adevărate, Afica ar trebui să fie depopulată la ora actuală. Ori populaţia ei depăşeşte un miliard! Populaţia Africii de Sud, care are cele mai multe cazuri raportate de AIDS, ar trebui să scadă drastic. Ori din 1986 până în 1999 populaţia Africii de Sud a crescut de 1,7 ori.

Imunodeficienţa desigur că există. Nimeni nu spune altceva. Iar pacienţii cu sistemul imunitar deficitar sunt expuşi tuberculozei, pneumoniei, salmonelei, etc. AIDS este asociat cu peste 40 de boli care nu au legătură cu AIDS. Nici măcar o singură persoană nu a decedat din cauza AIDS (direct). Medicamentele şi combinaţiile de medicamente au ruinat şi mai puternic sistemul imunitar deja compromis, şi au cauzat decesul pacienţilor. Conform părerii lui Duesberg, 10 până la 50 de mii de persoane au murit din cauza medicamentaţiei (criminale) contra AIDS.

Dar AIDS este o afacere foarte profitabilă, şi întreţine foarte multe locuri de muncă, mai ales ale unor cercetători care nu sunt în stare să cercetaze nimic serios şi să descopere nimic folositor. Iar concernele farma regizează spre propriul interes tot acest circ pandemic (ca de altfel şi în celelalte cazuri de pandemii, cea mai recentă fiind gripa porcină, eşuată lamentabil în minciună).

Şi ce se va întâmpla dacă breasla medicală va recunoaşte că AIDS nu a existat niciodată? Păi simplu, guvernele vor stopa toate alocaţiile pentru combaterea AIDS.

Şi cine va avea de câştigat din asta?

OUI BONO?

În nici un caz nici concernele farma, nici medicii epidemiologi, nici cercetătorii de fantome. Vor avea de câştigat doar pacienţii! Ori aşa ceva nu are voie să se întâmple. Noi suntem blestemaţi să rămânem pacienţi tot restul vieţii spre binele … LOR!

Qui bono, în baza unui articol din ziarul rusesc „Pravda“.

Lasă un comentariu