Qui bono – Blog

Medicina alopata, concerne farma, vaccin, boli cronice, coruptie

 • Calendarul postarilor

  Mai 2010
  L M M M V S D
  « Apr   Iun »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Top click-uri

  • Niciunul
 • Farmaghedon

 • Abonează-te

 • Anunțuri

Blogg-urile şi Twitter-urile salvează vieţile oamenilor !?

Posted by Qui bono pe 7 Mai 2010


Blogg-urile şi Twitter-urile salvează vieţile oamenilor !?

Globalizarea fraudei

Geneva – Un grup de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) trebuia să evalueze rolul jucat de organizaţie în inexactităţile (denumirea elegant- comunitară a minciunii şi excrocheriei) legate de gripele aviară şi porcină. Se pare însă că la întrunirile de cafeluţe şi fursecuri ale respectivilor „experţi“, interesul este îndreptat mai degrabă spre descoperirea vinovaţilor din a căror cauză milioane de doze de vaccin au ajuns la lada de gunoi, în loc să ajungă în venele poteţialelor victime ale Mafiei Sănătăţii. Adică altfel spus, să-i depisteze pe cei care i-au convins pe oameni să nu se mai lase traşi în ţeapă de către OMS şi concernele farma.

Şi pentru că Domniile Lor sunt „experţi“, desigur că au găsit şi potenţialii vinovaţi: Bloggurile, urmate de Twitter, precum şi alte reţele (neţ-uri) sociale de acest gen. Că doar nu vă închipuiţi că ar fi putut fi vinovată sus-numita Organizaţie, Doamne Fereşte!

Acuma, eu unul nu pot să trec peste jignirea din această concluzie. Adică oamenii obişnuiţi care lecturează Blogguri şi Twittere sunt atât de naivi şi de uşor de prostit, încât iau de bună orice aiureală de pe un Blogg? Adică oamenii obişnuiţi nu mai sunt în stare să gândească singuri?

Sau poate problema „experţilor în fursecuri“ de la OMS este tocmai aceea că oamenii obişnuiţi gândesc (ba chiar enervant de mult, domnule), şi au considerat corecte afirmaţiile şi semnele de întrebare, precum şi semnalele de alarmă trase de cei care au comentat ultimele două pandemii animaliere în Blogguri şi Twittere?

Un amănunt interesant şi deloc mărunt este faptul că aproape toţi „experţii“ echipei respective de „cafegii fursecari“ provin din rândul medicilor veterinari. Acuma, să fim clari de la bun început: personal îi apreciez mai mult pe veterinari (pe ăia serioşi, ne-experţi) decât pe alopaţi. Dar nu aceasta este problema principală aici, pe cine apreciez eu mai mult. Problema principală este ce anume apreciază Domniile Lor? Ca medici veterinari, aceşti experţi (reprezentantul lor de frunte, vă reamintesc, este Ab Ostehaus, olandezul-gripător) sunt frustraţi de decenii bune, de faptul că medicii umani se ţin mai „băţ“, câştigă cu mult mai bine, mai ales de când cu războiul total contra cancerului, contra AIDS/HIV şi contra altor chestii de genul ăsta. Invidia crescând exponenţial o dată cu timpul, veterinarii de „elită“ au căutat… soluţii. Şi prima ocazie li s-a oferit o dată cu boala vacii nebune (BSE). Un coleg de braslă veterinară, foarte „apreciat“, a devenit rapid foarte bogat pe chestia vacilor ţâcnite, insinuând că acestea ne-ar putea ţâcni şi pe noi, amărâţii de rând.

S-au declanşat resorturile şi pandemia a sărit din cutie ca măscăriciul împins de arc, drept în nasul amărăşteanului. Panică, apocalipsă şi farmaghedon. Dar şi premii Nobel(ite). Aşa că veterinarii noştrii, având un ascuţit simţ al observaţiei, şi învăţând repede de la colegii lor de medicină (in)umană, au început să practice jocul la „două capete“ al fricii cetăţeanului de rând. Aviară, porcină, caprină… tot atâtea pandemii exterminatoare câte orătănii are ţăranul în ogradă. Doar că ograda nu-i grădină zoologică, nu are prea multe animale „păpăditoare de omenire“. Aşa că s-au mai scărpinat un pic pe chelie, şi din zaţul cafelelor băute la OMS au mai scos o Ebola, o gripă a focilor şi una a delfinilor, un SARS, o….

Băieţii ăştia fiind foarte productivi, şi reuşind să câştige în 2 ani cât Michal Jackson în 20, s-au infiltrat prin toate „comiţiile“ de la OMS, ajungând să le controleze. Concernele farma, pentru care doar banul contează, au colaborat benevol şi interesat la toată această rentabilă afacere finanţată din fondurile publice. S-a creat un pachet complex de acţiuni de… panică, boală, virusuri, vaccinuri, măşti de respirat, mănuşi de latex, aparate de testat cu teste cu tot, şi mai ales reţete de ar fi ajuns să tapetezi Casa Poporului de 5 cinci ori, integral. Adică şi pe partea de din afară.

Super-ceierul afacerii, pomenit mai sus, a fost Ab Osterhaus, cel care acum vreo 20 de ani a găsit o focă moartă pe litoralul mării Nordului, la Zandvort, şi de atunci se autointitulează virolog, ajungând în toamna anului trecut să se considere şi salvatorul omenirii de la pieirea prin gripă porcească. Nu trecea nici măcar o zi fără ca olandezul virusat să nu apară pe sticla televizoarelor şi să nu ne îngrozească cu prorocirile lui apocaeliptice. Gripa spaniolă redivivus!

SARS şi gripa aviară însă nu au adus efectul financiar scontat, deşi ultima a îmbogăţit concenele farma (Roche şi Baxter mai ales) cu sute de milioane de dolari, mai ales deoarece mai nou prin lume bântuie „pandemia“ financiară, care desigur că poate pune în pericol şi subvenţiile, cât şi fondurile guvernamentale acordate experţilor cercetători de fursecuri, astfel că s-a considerat oportună inventarea unui nou pericol la adresa umanităţii. Porcii! Porcii au făcut guturai!

Presa, întotdeauna dornică de apocalipse, a început ca la comandă răspândirea (ştirilor asupra) virusului de la porci la oameni, iar cu ajutorul „experţilor“ din OMS, restul a fost doar o joacă de copil. Declararea pandemiei! Ca mai întotdeauna, locaţia holywoodiană a dezatrului a fost sudul Statelor Unite, la graniţa cu Mexicul. Se ştie doar că toate marile invenţii şi descoperiri, care au reuşit să aducă omenirea şi Pământul în halul în care se află acuma, le datorăm ştiinţei şi tehnologiei americane (de făcut bani). Pe de altă parte, americanii au destui bani, şi-au zis cei din Mafia Sănătăţii, aşa că virologii veterinari au concluzionat că de acolo trebuie început.

Americanul de rând este deja bine dresat în direcţia pericolului care îi ameninţă naţiunea, fie el comunist, vietnamez, terorist, islamist, pandemist, etc. etc. Aşa că ideea avea şanse bune de a prinde rădăcini adânci. S-au făcut desigur şi prognoze de perspectivă, pentru a se putea şti cam cu cât trebuie să-şi lărgească buzunarele experţii noştri. 300 de milioane de americani erau preconizaţi a fi cuprinşi în programul de vaccinare contra guturaiului porcesc. O grămadă de bani.

Şi desigur, pentru că tot se poartă de vreo 70 de ani ca tot ce fac americanii să facem şi noi, europenii (ca în jocul ăla de copii, „ce fac eu să facă toţi“), se considera ca certă co-participarea europenilor la „dezmăţul vaccinurilor“. Interesant este că virusurile astea de gripă nu bântuie niciodată prin Ruanda, Senegal, Gabon… Păi ăia-s prea săraci, de la ei nu te poţi alege cu prea mulţi bani.

D-aia n-au africanii epidemii de gripă! Pentru aceste state din „rândul al treilea“ se preconizau acţiuni umanitare (adică administrarea „moca“ de vaccinuri expirate), dar ceva mai târziu, după ce băieţii îşi făceau plinul.

Doar că şi criminalii mafioţi de provenienţă veterinară sunt tot oameni, iar omul este supus greşelii. De la bun început locul, dar mai ales cazul, primul caz, s-au dovedit a fi greşit alese. La ora la care pacientul cu numărul 1, Edgar Hernandez a fost declarat ca fiind bolnav de gripă porcină neo-spaniolă

existau deja câteva mii de persoane care prezentau simptome gripale, în sudul statului Texas. Chestie care a … răsuflat printre fraierii ce trebuiau traşi în ţeapă. Ghinion! (Ulterior, după ce pandemia se fâsâise deja, preşedintele mexican Felipe Calderón Hinojosa a formulat reproşuri la adresa guvernului american, sugerând că în fapt gripa a fost adusă din USA în Mexic de mexicanii care fuseseră pe la vizitat de rude prin Texas.)

Dar mass-media măcina mai departe, astfel că în USA, Anglia şi Germania prognozele Mamei Omida ajunseseră pe la veo 70 de milioane de decese pandemice.

Acuma, dacă acest circ a fost regizat de veterinarii „săraci dar experţi“, de ce nu s-au sesizat medicii umani? Păi, poate pentru că se simţeau cu musca pe căciulă de când cu grasele afaceri AIDS/HIV, hepatită C, cancer viral, gripă porcină din 1976 (USA), campaniile de vaccinări degeaba, etc. etc.

Astfel s-a „pus“ de cel mai mare scandal din medicină (deşi eu cred totuşi că AIDS/HIV a fost mai mare, dacă ne gândim că durează deja de vreo 30 de ani, mai mult decât interminabilele seriale americano-braziliene).Vaccinuri şi alte produse „de sezon“ de cel puţin 55 de miliarde de Euro au fost manufacturate pentru „încasatorii de ţepe“, fie ei bărbaţi, femei sau copii. Miliarde pe care desigur că urmau să le plătească contribuabilii plătitori de impozite. Adică eu, tu, voi, noi. Cu guturai sau fără, cu vaccin sau fără. Nu este nici un secret faptul că industria farmaceutică cheltuie circa 60% din câştigul ei anual pentru „ungerea“ presei, politicienilor şi a altor funcţionari publici. Şi mai ales pentru uleierea „experţilor“ de la OMS, fie ei de specializare veterinară sau umană. Căci fără groaza de pandemie nu se fac afaceri serioase şi grase, nu-i aşa?

Din cauza gripei porcine, cel puţin conform statisticilor OMS (să nu te încezi niciodată într-o statistică pe care nu ai falsificat-o tu însuţi) nu au murit 70 de milioane, ci doar 16.600 de persoane. Doar o mică diferenţă de cifre, un fleac, nu? Din nefericire este de presupus că cei care s-au vaccinat vor avea de suferit în timp efectele nedorite provocate de vaccinurile insuficient testate, lucru care s-a mai întâmplat de nenumărate ori în cazurile campaniilor de vaccinare anterioare.

Dacă întradevăr vinovaţi pentru „proasta“ evoluţie a „afacerii porceşti“ sunt blogg-urile şi twitter-urile, înseamnă că experţii de la OMS au ajuns de râsul plânsului. Şi mai înseamnă că cei care fac aceste blogguri şi twittere, precum şi cititorii lor au salvat o mare parte din omenire de la „tragerea în ţeapă“.

Să vă spun sincer, nu sunt mândru de loc de acest fapt. Prefeam să stau liniştit acasă şi să mă ocup de familia mea. Preferam să nu fie nevoie ca bloggurile şi twitterurile să … „salveze omenirea“. Preferam să trăiesc într-o altfel de lume. Dar se pare că încă nu avenit vremea pentru acestă „altfel de lume“. Din păcate! Aşa că va trebui să continuăm să arătăm cu degetul către toţi aceşti „experţi ai infracţiunii“. Vom continua să sfătuim pe toţi, în afară poate de „specialiştii OMS“ şi acţionarii de la Novartis, Roche, Baxter sau GlaxoSmith, să stea cât mai departe de vaccinuri, care nu fac nimic altceva decât să provoace modificări şi daune codului genetic uman.

Roma – Conform datelor oficiale publicate de Ministerul Sănătăţii din Italia, ca urmare măsurilor luate contra gripei porco-pandemice, în Italia au fost „salvate“ 7.750 de persoane. Au decedat din cauza gripei doar 250 de persoane, multe dintre ele chiar după ce fuseseră vaccinate. Din totalul de 250 de persoane, 80% erau persoane trecute de vârsta de 65 de ani (deci la care este de presupus prezenţa unor alte afecţiuni cronice anterioare precum şi existenţa unui sistem imunitar slăbit). Dar dacă se compară aceste date cu cele din anii 1969 până în 2009, constatăm că în medie mor anual circa 8.000 de persoane în Italia ca urmare a gripelor sezoniere, obişnuite. Păi, atunci….? Ori avem pandemie „sezonier“ în fiecare iarnă, ori avem de a face cu o excrocherie organizată global!

Propun la modul foarte serios, preluarea în Guiness Book a recordului stabilit de gripa porcină: Pandemia cu cel mai mic număr de decese!

În Italia iarna trecută, 4 milioane de persoane au avut concediu medical, marea majoritate dintre ele rămânând acasă (deşi sufereau uşoare simptome de răceală obişnuită) deoarece nu doreau să-şi molipsească colegii de serviciu. Roma a cumpărat 24 de milioane de doze de vaccin, pentru 40% din populaţia tăţii. Doar că foarte puţini italieni s-au lăsat înţepaţi, astfel că guvernul a făcut cadou câteva milioane de doze, iar alte 8 milioane „puterzesc“ pe undeva într-un depozit.

Situaţia este similară şi în Germania, unde aproape nimeni nu a fost serios bolnav, iar cele câteva persoane decedate erau pacienţi cu multiple afecţiuni cronice anterioare. Astfel că naţiunea germană s-a procopsit cu vaccinuri de câteva sute de milioane de Euro care „putrezesc“ la fel ca cele italiene, tot printr-un depozit pe undeva. Sancţionat pentru tot acest circ nu a fost în Germania încă nimeni. Doar instigatorul la panică numărul 1, şeful Institutului Robert Koch (RKI), Jörg Hacker, a fost, pentru orice eventualitate, mutat din Berlin pe un “post onorific” pe undeva prin landul Sachsen-Anhalt (adică trimis în provincie).

Pe când va fi numit Streinu-Cercel primar onorific la Pocraca? Sau pe malurile Dâmboviţei impertinenţa nu permite nici măcar astfel de măsuri “cosmetice”?

Qui bono

Prelucrare după Sursa : http://polskaweb.eu/h1n1-pandemie-betrueger-unter-druck-4766784744.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: